Priser

Både de mundtlige og skriftlige opgaver afregnes som udgangspunkt efter Justitsministeriets gældende takster for området, hvor de skriftlige opgaver afregnes efter linjetakst eller på timebasis. Ved mundtlige opgaver beregnes der endvidere transport- og kørselsgodtgørelse efter gældende satser.

Prisen for den konkrete mentorydelse afhænger af opgavens karakter og indhold. Du kan til enhver tid få oplyst en præcis timepris ved at komme med en beskrivelse af opgaven. 

Vi giver på forhånd garanti for, at både mundtlige og skriftlige opgaver udføres under streng fortrolighed og med største omhu og kvalitetssikring, og at Translatørservice Danmark | Tolkeservice Danmark ikke kræver betaling i tilfælde af kundens berettigede reklamation.

Ingen opgaver er ens, og vores kunder har forskellige behov og deadlines. Derfor er vi til enhver tid parat til at give et uforpligtende tilbud. Kontakt os venligst via telefon eller send dit materiale på e-mail eller via formularen. Vi vil da vende tilbage snarest med en fast pris og afleveringsfrist for opgaven.

Afbestilling: Ved afbestilling mindre end 24 timer før opgaven, betales for de afbestilte tolketimer -dog ingen kørsel/transporttid.

Tilfredshedsgaranti

Takket være vores kompetente korps af sprogmedarbejdere og mentorer kan vi give vores kunder en tilfredshedsgaranti. Det betyder, at vi ikke kræver betaling i tilfælde af kundens berettigede reklamation.

 

Har du en opgave til os?

Aktuelt

Tolke som mentorer

En del af vores tolke har en almen faglig eller socialpædagogisk uddannelse og erhvervserfaring, der gør, at de ud fra deres uddannelsesbaggrund og erfaringsgrundlag kan give særlig støtte og vejledning over en kort eller lang periode til borgere, der taler samme...

20 års jubilæum

Translatørservice Danmark ApS | Tolkeservice Danmark ApS fylder 20 år – 1999-2019 En veldreven og velfungerende virksomhed, hvor ideen spirede ved køkkenbordet og sprang ud i fuldt flor i splinternye lokaler i hjertet af Glostrup. Vi er i dag kendt og anerkendt for...

Freelance tolke søges

Translatørservice Danmark ApS | Tolkeservice Danmark ApS søger freelanceoversættere- og tolke på følgende sprog over hele Sjælland; Arabisk, berbisk, bulgarsk, fransk, kurmanji, mandarin, nepalesisk, pashto, rumænsk, serbokroatisk, sorani, tagalog, tigrinya og...

Freelancere oversættere søges

Translatørservice Danmark søger freelancer til oversættelser af tekster og dokumenter til og fra dansk. Hvis du har en sproglig uddannelse eller tilsvarende kvalifikationer, er du velkommen til at sende os din ansøgning for at blive en del af vores oversætterteam. Vi...